La sisena edició de la GraviCross 3×1 se solidaritza amb Genesis

El Parc de la Creueta del Coll es prepara per acollir el pròxim 22 de març la tradicional cursa cooperativa i familiar que organitza el professorat de l’escola Gravi. Es tracta d’una cursa amb unes peculiaritats úniques, es fa per equips de tres persones d’edats diferents, format per un corredor d’una de les sis categories (ultra mini, pre mini, mini, benjamí, aleví i infantil), acompanyat de dues persones més que normalment són amics o familiars, i la distància que recorren va des de 250 metres a 1,6 quilòmetres, en funció de la categoria. El pròxim dimarts 25 de febrer s’obren les inscripcions d’aquesta sisena edició que un any més és totalment gratuïta i que té un rerefons solidari, per tant, es posa a la venda una samarreta commemorativa de la cursa a un preu de cinc euros, que enguany és de color verd, i que servirà per ajudar a l’equip ciclista Genesis, que va néixer l’any 2002, i treballa amb l’esport adaptat i amb la inclusió a la societat dels infants a través de l’esport.

El matí del 22 de març es convertirà en una festa familiar al Parc de la Creueta del Coll, i paral·lelament a la cursa s’organitzaran activitats familiars, un taller de confecció de xapes i un taller de pintacares dirigit als nens i nenes, tant als que hi participen com als acompanyants. L’Espai Nats prepararà un espai de jocs pels més menuts, i els que són una mica més grans tindran un espai creatiu on podran pintar el panot típic de la ciutat de Barcelona. La música tindrà un paper important al llarg del matí i una batucada acompanyarà als participants de la cursa.

En l’edició de l’any passat hi van participar 645 corredors distribuïts en 250 equips, una xifra rècord que els aspirants aspiren a tornar a superar tal com han fet any rere any sumant nous adeptes. El professorat de l’escola segueix treballant per obrir aquesta jornada esportiva, lúdica i familiar a tothom. L’últim dia per inscriure’s és el 7 de març i les persones interessades ho poden fer a la pàgina web de l’escola: www.gravi.com/cros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *