El Sant Medir 2020 canvia de caramel pel concurs de creditors de l’antic distribuïdor

Després del pregó de diumenge passat a càrrec del president de la Federació Catalana dels Tres Tombs, Andreu Bernadàs, en el qual el dirigent va subratllar que els romeus i romeves són “els millors defensors del benestar animal”, Sant Medir ja es prepara per al dia gran del 3 de març, que com cada any tindrà com a plat fort la cercavila del vespre en la baixada pel carrer Gran. Enguany la principal novetat incumbeix l’element més característic de la festa, els caramels, que canvien de marca per què l’anterior distribuïdor ha entrat en concurs de creditors. El nou contracte l’ha assumit Oñate de Santa Coloma. “El nou caramel està molt bo”, ha apuntat el president de la Federació de Colles de Sant Medir, Josep Antoni Torralba, que ha aclarit que el caramel oficial continuarà sent sense gluten.

Un total de 23 colles, amb l’Humorística d’any sabàtic i la Jovenívola justament retornant del descans de l’any passat, llançaran 41 tones de dolços, dues menys que l’any passat. L’aniversari rodó d’enguany correspon a la colla Els Tivats, que compleixen 50 anys. Com cada any, un veterinari vetllarà pel benestar dels animals i l’organització ha demanat els participants que llancin “dolçament” els caramels per evitar incidents.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *