Els gols rebuts irriten Vilajoana i compliquen la vida a l’Europa

El tècnic de l’Europa, David Vilajoana, es va mostrar visiblement enfadat en la roda de premsa posterior al partit contra el Cerdanyola per culpa dels gols concedits pel seu equip. Els números li donen la raó al tècnic escapulat, i és que l’Europa ha encaixat 12 gols en els sis partits disputats de la segona volta i és l’equip de tota la segona part de la lliga amb més gols encaixats, juntament amb el Santfeliuenc. En la derrota contra el Cerdanyola per 3 a 2, els graciencs van encaixar dos gols en els primers set minuts, un factor que s’ha repetit en els últims partits, quan el Terrassa va aconseguir marcar dos gols en els primers 23 minuts, i el Vilassar va avançar-se per 2 a 0 en els primers 12. “Sóc incapaç de valorar per què en cada partit comencem amb 2-0, no sé si és un tema de concentració o cal anul·lar aquests primers deu minuts”, deia el tècnic escapulat en roda de premsa.

L’altra banda de la balança segueixen sent els gols a favor, l’eficàcia golejadora escapulada ha permès a l’equip de Vilajoana acabar remuntant resultats adversos i seguir sumant punts importants per poder seguir en les posicions de playoff. Jordi Cano segueix sent el màxim golejador de la competició amb 18 gols, tres més que el seu principal perseguidor, Sergi Arranz, el davanter del Terrassa.

Malgrat que l’Europa segueix en quarta posició amb un punt més que el cinquè classificat, el tècnic David Vilajoana ha donat aquesta setmana un toc d’atenció important a la plantilla: “Quan es repeteixen errors és que la gent no està pel que ha d’estar, diu poc de nosaltres com a equip, com a tècnics… Això no és futbol, permetre tres gols en cada partit i pensant en l’heròica, però això no és futbol per a mi. Un equip així no hauria d’estar en playoff sinó lluitant per no baixar, aquesta és la conclusió que es pot extreure”, va explicar el tècnic.

Aquest diumenge, a les 12 hores, visita el Nou Sardenya el Sants que és l’últim classificat amb només 21 punts. Els escapulats tenen una oportunitat d’or per deixar la porteria a zero després de nou partits consecutius encaixant mínim un gol per partit, contra un equip que ha marcat 28 gols (només el Banyoles i l’Igualada n’han marcat menys), i n’han encaixat 48, l’equip que més gols rep de la competició. A més a més, lluny de la Magòria, el Sants només ha guanyat un partit i ha perdut els altres dotze, i ha marcat només vuit gols i n’ha encaixat 27.

Penya Sang Taronja, de Gràcia a Banyoles. L’Atlètic Club Banyoles, que competeix a la 3a Catalana, ha estrenat aquesta temporada una penya de suport, la Penya Sang Taronja, que té com a particularitat que està impulsada per tres aficionats de Gràcia. El llibre ‘Mig segle de fressa’ d’Eloi Camps, que repassa els grups de rock i punk dels últims 50 anys, i l’himne del club, compost per Xuxu de Pus ha inspirat a la nova afició banyolina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *