Mobilitat ja recompta vehicles a Bailèn per a la pacificació a l’Univers

La pacificació dels entorns escolars, que a Gràcia s’ha iniciat al voltant de l’escola Sagrada Família del carrer Sardenya, s’ampliarà aviat a tres escoles més, la més ben posicionada de les quals és l’escola L’Univers del carrer Bailèn. Així ho han manifestat extraoficialment fonts municipals a l’AMPA del centre, que des del passat novembre ha interpel·lat el Districte perquè peatonalitzi tant aquest tram de baixada cap a l’Eixample des de Joanic i Travessera com el carrer Quevedo, posterior al centre, on les motos l’utilitzen de by-pass per estalviar-se semàfors. Es dóna la circumstància que Mobilitat ha instal·lat aquesta setmana un comptador de vehicles amb dos cables visiblement atravessats a la calçada a fi de saber la quantitat de vehicles que hi passen per decidir-se. Altres centres com l’Escola de les Aigües s’han manifestat aquest divendres al carrer Sardenya en el marc del projecte Illa Verda Baix Guinardó.

El debat sobre la mobilitat no s’ha acabat aquí al Camp d’en Grassot aquesta setmana. El regidor de Gràcia, Eloi Badia, ha matisat en el consell de barri convocat dimarts a l’Abaceria que la decisió sobre les noves superilles previstes en el quadrant Travessera de Gràcia-Bailèn-Sardenya i Còrsega encara s’està debatent fins al punt que ara també es parla d’eixos. “No desacoblarem la pacificació de Grassot respecte de l’Eixample; per això no sabem encara si optarem per eixos o per superilles”, ha apuntat, si bé s’ha compromès a un procés participatiu curt.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *