Consumat ‘de facto’ el desnonament a la casa on va viure Abel Paz

El desnonament ajornat a finals de gener d’una família al carrer Verdi 109 3r 1a, la casa on va viure l’activista llibertari Abel Paz i que ara pertany a la Companyia de les Filles de la Caritat, s’ha executat de facto amb el trasllat dels afectats a l’Hospitalet sota una promesa de tres mesos de lloguer i l’expulsió del lloc just a la primera setmana. Així ho ha denunciat l’Oficina d’Habitatge en un comunicat, on acusen Llar de Pau, l’obra social que gestiona els pisos, de fer fora la família en ple tractament d’una cardiopatia d’un dels fills i haver-se aprofitat del desconeixement de la llengua per fer-los signar documents. Aquest dijous l’Oficina s’ha manifestat a la seu de Llar de Pau, al carrer Josep Jover de Vallcarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *