El Claret guanya els setzens, el Virolai i el Kostka queden repescats

Foto: SA Press

La Copa Colegial de bàsquet ha donat el tret de sortida i els representants graciencs han entrat en competició amb resultats diferents, però amb la mateixa sort. El primer equip que va jugar el seu partit de la primera ronda va ser el Claret, que va aconseguir guanyar el seu partit contra el Sant Ignasi per un ajustat 32 a 35 i ja espera rival per la següent ronda. Per l’equip que entrena Christian Sainz-Rozas, Anna Soler va ser escollida com a millor jugadora després d’anotar 15 punts i agafar 7 rebots.

No han aconseguit la victòria, però passaran ronda els equips femenins del Virolai i dels Jesuïtes de Gràcia – Kostka. Les primeres van disputar un partit ajustat contra l’Escola Aula que va acabar 42 a 40 gràcies a una cistella de les locals a falta de cinc segons que va sentenciar el partit. Les noies dels Jesuïtes de Gràcia – Kostka, que entrena Josep Ros, van disputar dimecres el seu partit de la ronda de setzens de final a l’Escola Thau, en el que va ser la reedició de la final disputada fa dos anys. Aquesta vegada no van tenir tant encert i van acabar perdent per vuit punts de diferència (46-38) sobretot per culpa d’una fluixa primera meitat, i malgrat la millora en la segona, no va ser suficient.

Tots dos equips, Virolai i Jesuïtes de Gràcia, passaran a priori a la ronda de vuitens de final, ja que les seves derrotes han estat per pocs punts de diferència i en aquesta fase l’organització els repesca perquè puguin disputar la següent ronda i seguir optant a guanyar la competició.

Encara queda un equip per disputar la primera ronda, i és l’equip masculí de l’Escola Virolai. Els graciencs jugaran el seu partit de la primera ronda a casa, el dijous 5 de març a 2/4 de 7 de la tarda, contra l’Escola Champagnat de Badalona. En els pròxims dies els equips classificats fixaran les dates dels partits de la següent ronda.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *