Victòria de mínims (1-0)

L’Europa ha guanyat per la mínima al Sants en un partit poc vistós, amb poques ocasions, però que serveix per sumar tres punts més si seguir ocupant les posicions de playoff.

El cuer visitava el Nou Sardenya i el 0 a 7 de la primera volta podia preveure un partit amb gols, però l’Europa ha disputat un partit amb poca brillantor, i malgrat no patir en defensa, no aconseguia generar ocasions perilloses. Les imprecisions han estat continues per part dels dos equips que han acabat la primera part sense posar en problemes als porters.

La primera acció perillosa ha arribat a l’inici de la segona amb un xut de falta de Jordi Cano que ha marxat lleugerament desviat, i uns minuts després el mateix Jordi Cano també ho ha tornat a provar però sense encert. El gol ha arribat al minut 73 després d’una centrada des de la banda dreta de David Jiménez que el defensa visitant, Alberto Gómez, no ha pogut refusar bé i ha acabat al fons de la xarxa. El marcador ja no s’ha tornat a moure i l’Europa s’ha emportat els tres punts en un partit més pràctic que brillant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *