Sant Medir, alegria als carrers

Societat

https://youtu.be/nxFjoGoZ5BU

Jornada intensa la del 3 de març. Un any més els carrers es van omplir des de primera hora del matí per veure la desfilada de les vint-i-tres colles que enguany han llençat 41 tones de caramels. Sant Medir 2020 ha reunit 1.000 romeus i romeves, 350 músics, 40 camions, 62 persones conduint els carros i els camions, 180 cavalls i 21 carros, i ens ha regalat imatges que ja són clàssics: paraigues a les façanes dels establiments per recollir els dolços sense esforç, petits i grans ajupits per agafar caramels del terra o representants polítics a les carrosses gaudint de l’ambient. El plat fort de la diada va ser, un cop més, la baixada pel carrer Gran, plena de gom a gom amb gent de totes les edats. D’aquest moment, l’Independent.cat ofereix un vídeo que signa Jordi Margarit gravat des des la carrossa de la Federació. Sens dubte, una altra perspectiva de la festa.