Verdinada 2020, calçotada ecològica i tallers

Lluïsos de Gràcia impulsa un any mes la Verdinada, un programa que durant tot el mes de març està enfocat a la sensibilització ecològica i sostenible. S’han programat xerrades, excursions, tallers i debats, amb la col·laboració i participació d’altres entitats i col·lectius que treballen en el marc de l’educació ambiental i la sostenibilitat. La tradicional Festa Verda tindrà lloc aquest dissabte, una jornada a la plaça amb activitats i tallers i la calçotada ecològica. Al matí hi ha programat el taller Compostatge comunitari: la granja de cucs, a càrrec de l’Aula Ambiental Bosc Turull (12h), i a la tarda, tallers d’horticultura urbana, sensibilització animal, taller d’estampació, aquarel·les naturals…

Dissabte 7 de març a la plaça del Nord a partir de les 12 h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *