L’Europa busca millorar els registres a domicili per seguir al playoff

L’Europa comença la jornada 27 de lliga en quarta posició, en llocs de playoff, amb tres punts més que el Vilafranca. Els tres primers classificats són L’Hospitalet, el Terrassa i el Sant Andreu, que tenen uns números semblants als escapulats quan juguen com a local, però milloren una mica els seus registres com a visitants. Lluny del Nou Sardenya, els escapulats han guanyat quatre partits dels tretze disputats i ha sumat 17 punts dels 39 possibles. Per seguir ocupants les posicions privilegiades, i alhora no perdre l’estela dels tres primers classificats, l’Europa té l’oportunitat de sumar tres punts aquest dissabte a la tarda al camp del Santfeliuenc.

La principal notícia de l’última jornada, més enllà de la victòria, es que després del toc d’atenció de Vilajoana durant la setmana, l’Europa va aconseguir deixar la porteria a zero després de nou jornades consecutives encaixant com a mínim un gol, i en molts casos havia permès el rival avançar-se al marcador.

El Femení A busca la segona victòria seguida al Nou Sardenya
L’equip de Fran Güells va aconseguir un empat a l’última jornada, i aquest cap de setmana rep el Terrassa amb l’objectiu de sumar la segona victòria seguida a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *