Vedruna Gràcia ultima la nova façana i anuncia escola d’hostaleria

Les obres de reforma de l’escola Vedruna Gràcia, al carrer Gran, han completat el cobriment de la nova façana ja endarrerida i alineada a la línia d’afectació que ha permès aixecar l’edificabilitat de tot l’equipament a canvi d’enderrocar la històrica entrada de 1862 i traspassar-la a l’entrada posterior del centre. La reforma, que permetrà ampliar l’espai de vorera del carrer Gran i completar la primera illa de cases enretirada de tot el carrer des del pla de l’any 1976, també coincideix amb l’anunci que ha fet el centre de l’acord per a la ubicació de l’escola d’hostaleria amb el suport de Compass Group. L’Escola d’Hostaleria constarà d’unes instal·lacions de 2.000 metres quadrats que albergaran espais formatius amb cuines, zones d’elaboració de postres (fred i calent), cafeteria, magatzems i aules auxiliars, entre altres equipaments. L’Escola d’Hostaleria oferirà sis cursos de formació professional, tres de grau mitjà i tres de grau superior. La durada dels graus serà de dos anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *