Pel bon camí (0-2)

L’Europa s’ha emportat els tres punts de Sant Feliu en un bon partit i gràcies als gols d’Èric i d’Àlex Cano, que celebrava el seu aniversari.

Els escapulats han començat el partit amb la clara intenció de tenir la possessió de la pilota i buscar la porteria contrària, i la primera ocasió ha arribat al minut 9 després que David Jiménez sorprengués amb un ràpid llançament de falta que ha acabat amb una centrada d’Àlex Cano, però la rematada de Castell ha marxat un pèl alta. Deu minuts més tard, una bona combinació gracienca ha acabat amb David Jiménez obert a la banda esquerra, però el seu xut ha sortit massa centrat. L’Europa insistia i buscava el gol, i abans de la mitja hora de joc, una falta de Jordi Cano i un xut d’Alfons Serra han estat a punt d’estrenar el marcador. Abans del descans ha arribat el premi, una passada interior de Pastells l’ha aprofitat Èric per fer un xut creuat i superar el porter del Santfeliuenc. 

La segona part ha començat de la millor manera possible, connexió Cano, centrada de córner de Jordi i rematada de l’Àlex al segon pal, que s’ha convertit en el 0 a 2, i perquè el ‘Capi’ celebrés de la millor manera possible el seu aniversari. Els locals han intentat reaccionar, Priego ha hagut d’intervenir en un bon xut de falta que hauria pogut ser el primer gol del Santfeliuenc, però en el tram final l’Europa també hauria pogut fer el tercer, primer Joel Jorquera després d’una bona jugada personal de Jordi Cano, i després els dos jugadors s’han canviat els papers, però no han estat fins en la rematada final. Tres punts més que deixen l’Europa una setmana més en posicions de playoff.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *