Cap a la celebració del 20è aniversari de l’Independent

per Emeteri Frago, president de l’Associació Cultural l’Independent de Gràcia

En el marc del nou impuls i suport social a aquest setmanari, i d’acord a l’Assemblea General de L’Associació Cultural L’Independent de Gràcia, que es va celebrar aquest dimarts, s’ha activat un programa especial d’esdeveniments i activitats a tot el llarg de l’any per celebrar el 20è aniversari del setmanari, que es compleix aquest agost.

Fruit d’aquesta assemblea i un cop revisat i actualitzat el desplegament del projecte Obrint camins 2019-2020, aprovat l’any passat, s’ha procedit a concretar com a eixos d’aquesta celebració un salt en la digitalització del setmanari, amb un nou format web , la presencia activa a les xarxes i l’activació d’un compte a Instagram, així com l’optimització i modernització de l’equipament necessari. També s’ha previst l’activació d’un nou espai de debats dirigits en aquest primer any per contrastar visions i posicions amb els temes inicials següents: el paper de la cultura tradicional envers les noves formes d’expressió cultural; el paper de de la informació local i de proximitat envers la informació més generalista; i els processos de participació ciutadana i els seus efectes i implicacions reals en el nostre entorn.

També es vol donar la paraula a la imatge mitjançant un concurs de fotografia sobre la noticia més significativa de la qual som protagonistes cadascú de nosaltres dia a dia: la vida quotidiana a Gràcia.

En aquest programa d’actes del 20è aniversari no hi faltarà el record de las vivències viscudes pels impulsors del setmanari, lectores i associades i del propi equip de voluntariat de redacció, amb un espai anomenat El racó de la nostra memòria. A fi de demanar la implicació i una col·laboració més estreta de socis i amics, us animem també a participar en la nova campanya de nous socis per a l’associació a través del projecte 1X1 (1 persona associada aconsegueix una nova subscripció) amb preus especials per a menors de 30 i majors de 60 anys.

I com no podia ser d’una altra manera, l’assemblea també va aprovar que en aquest programa d’actes hi hagi diversos moments per compartir les nostres lletres amb un plat i una copa a les mans, guardonant a qui ens ha acompanyat en aquest itinerari i festejant com podrà ser la nostra futura 30 celebració i l’Independent del futur. Us anirem informant puntualment del detall d’aquestes convocatòries a través del setmanari.

Recordeu que som un setmanari viu i que les vostres idees i suggeriments sobre que més coses es poden fer i en quines podeu i voleu col·laborar seran benvingudes . Escriviu-nos al correu redacció@independent.cat i si voleu venir a parlar directament ens trobareu al nostre local del carrer de la Perla 31 tots els dilluns del mes de març de 18 a 20 hores.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *