Coses de germans al Safa Claror

Cuidar els petits i valorar els grans, amb aquest objectiu el Safa Claror recupera durant el mes de març l’activitat Germà gran, germà petit, que consisteix en el fet que els jugadors i jugadores dels quatre equips sèniors es reparteixen per assistir a un entrenament dels equips preinfantils, infantils i cadets. Aquestes sessions són una mica diferents de l’habitual, i els jugadors més grans dissenyen exercicis i jocs per als més petits. Com a mostra d’agraïment, els més petits es comprometen a assistir a un partit i a animar els equips més grans.

El coordinador del club, Bernat Devant explica: “És una activitat que es va començar a fer ja fa anys i no la volem perdre. Els jugadors i jugadores més grans del club s’impliquen, i als petits els hi fa il·lusió. Les dues parts surten reforçades”. Més enllà del vessant competitiu inherent en qualsevol esport, des del club taronja expliquen que iniciatives com aquesta fomenten la identificació dels jugadors i jugadores amb el club, i promou que els equips tinguin una major relació entre ells.

Després del torneig de Nadal i del Germà gran, germà petit, els organitzadors ja començaran a centrar les seves forces en el torneig 3×3 i el sopar i festa de clausura de la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *