El Kostka passa als quarts de final de la Copa Colegial

Els Jesuïtes Gràcia – Col·legi Kostka han aconseguit el bitllet per disputar els quarts de final de la Copa Colegial després de derrotar a l’escola Costa i Llobera per 73 a 65. El partit va ser molt emocionant, les gracienques que entrena Josep Ros perdien per tres punts al descans i van arribar a l’inici de l’últim quart amb el partit igualat. En l’últim tram del partit, un parcial de 22 a 14 liderat per una Claudia Soriano extraordinària ha sentenciat l’eliminatòria.

Els organitzadors de la competició han decidit seguir les directrius del Consorci d’Ensenyament i de la Secretaria General de l’Esport i han ajornat les activitats, com a mínim fins al dia 25 de març.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *