Voluntat de servei i treball comunitari, premiats

En aquest punt no va haver-hi diferències, ni discussions ni cap retret. La part decisòria en l’ordre del dia de la passada sessió plenària va aconseguir el consens sense reserva de tots els grups municipals. El motiu: atorgar les medalles d’honor de Barcelona per a l’any 2020 a Josep Maria Contel i Salutem. La primera defensa va ser pel projecte d’accions comunitàries del barri de la Salut, que ha celebrat 15 anys de recorregut, on el valor destacat va ser precisament això, la comunitat i el treball col·lectiu. Per això el representant de Salutem va nombrar tots els col·lectius i persones que hi formen part, a més de reconèixer la feina de les tècniques de barri implicades. L’altra medalla té caràcter individual per a una persona que ho dóna tot per a la comunitat, “el que sempre hi és”, “una estructura d’estat”, que va dir Guillem Roma. Amb un currículum que no hi cabia a la defensa del president Mascarell, Josep Maria Contel ha dedicat més de 40 anys a posar en valor la cultura, la història i les tradicions de la Vila. Inclusiu i comprensiu, no deixa mai de costat ningú, sigui del color que sigui, com bé li va recordar el regidor de Ciutadans Jordi Bes: “Va ser la primera persona que em va escoltar quan vaig venir a Gràcia”. I el Contel, agraït i emocionat, va respondre: “Tot el que he fet ho he fet amb voluntat de servei”.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *