Cal Moliné ultima ja l’obertura a l’antiga Camiseria Pons

Cinc anys finalment hauran passat des que el 2015 va tancar l’emblemàtica camiseria Pons, al número 49 del carrer Gran, i fins i tot s’ha fet eterna la reforma del local i la seva transformació en forn de pa, cosa que ha durat vuit mesos. La complexitat del canvi i els requisits de manteniment de la fesomia de comerç històric han allargat uns treballs que es van iniciar a principis de juliol del 2019 i que estan a punt de culminar, ja que aquesta setmana ja s’ha destapat l’aparador i ja llueix a dins el rètol de Cal Moliné, la cadena de fleques amb seu a Manresa que ja es va anunciar el setembre passat que es quedava el local. Abans d’aquesta decisió, tècnics municipals i de patrimoni havien fet desistir altres empreses interessades en l’espai per obrir-hi una botiga de roba.

La xarxa d’establiments Cal Moliné, d’un negoci iniciat el 1927, té espais també a Berga, Navas, Puig-reig i Sallent, i de fet al carrer Gran ja té un espai a tocar de Fontana. El sector dels forns de pa és el que més ha crescut al carrer Gran amb l’obertura d’establiments de gairebé totes les cadenes (Macxipà, Turris, Sant Tirs) però també amb algun tancament (Crustó).

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *