Les farmàcies comencen a fer llista d’espera per mascaretes… a 60 euros

L’expresident de Lluïsos i vicepresident ara del consell de barri de Vila de Gràcia, Oriol Hosta, feia aquest dijous per xarxes una denúncia inquietant que, un cop contrastada la informació, val la pena reproduir per tenir un altre element del que denuncien els sindicats sobre la manca de material: “A la farmàcia del costat de casa fan llista per les mascaretes! A 60 € la unitat!!! Les últimes que vaig comprar dissabte passat eren a 3,5€. Només puc dir #fillsdeputa”.

El relat dels fets, segons ha explicat Hosta a aquest setmanari, es va poder comprovar el mateix dijous quan un familiar seu es va costar a una farmàcia pròxima i li van explicar el canvi de preus per la manca de material i la dificultat d’aconseguir subministrament amb les facilitats habituals.

La farmàcia en qüestió, a la zona del carrer Legalitat, en conversa amb un redactor de l’Independent, ha confirmat l’esgotament d’existències de les mascaretes que tenien fins ara i la creació de la llista d’espera amb l’advertiment del nou preu.

, ,

1 thought on “Les farmàcies comencen a fer llista d’espera per mascaretes… a 60 euros

  1. Per que dieu les Farmacies? Podrieu dir una farmacia. T ‘ asseguro que aixo no ho fan la majoria de farmacies. Mes serietat si us plau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *