El Rebost Solidari no tanca per vacances, ho fa per solidaritat

per Montserrat Higueras. #RebostSolidari

Donada la situació actual d´emergència, provocada pel coronavirus, us fem saber que el Rebost Solidari tancarà aquest dijous 19 de març fins al dimarts 7 d’abril que confiem poder obrir, després d’haver garantit la distribució dels aliments a totes les persones usuàries per tot un mes amb una entrega extraordinària.

Tanquem dijous per quinze dies i ho fem per responsabilitat i solidaritat, perquè tenim molta gent gran usuària i famílies monomarentals amb criatures que no haurien de sortir de casa,  i confiem que aquestes mesures temporals ajudin a evitar la propagació del virus al nostre entorn.

Volem aprofitar per agrair als professionals i a les professionals de serveis socials de Gràcia que estan vetllant per tal cap de de les persones i grups amb especial vulnerabilitat no es quedin sense atenció. No hem d’oblidar mai que són veïnes i veïns nostres, ciutadania amb els mateixos drets que nosaltres, i que no poden ser ni invisibles ni oblidades, i molt menys en aquesta situació. Ajudar-les i buscar suports i solucions durant els dies que vindran també és fer xarxa i  bon veïnatge.

Per acabar, volem agrair a totes les persones voluntàries del Rebost que no han dubtat en mantenir el servei i que a més a més s’han ofert per obrir en qualsevol moment si calgués donar a alguna família que per algun motiu no pugui venir durant aquesta setmana malgrat les indicacions sanitàries. Sense el seu esforç, la seva disponibilitat i fer, la tasca del Rebost no tindria sentit. 

El voluntariat és la eina que garanteix donar un bon servei cada dia, però en aquests moments d’extrema dificultat és un acte de solidaritat i sobretot de coresponsabilitat entre veïnes i veïns. 

Volem aprofitar aquest espai per informar que durant aquestes setmanes de confinament el centre de serveis socials dels nostres barris que restarà obert per atenció usuàries serà el d’en camp d’en Grassot, al carrer d’Alegre de Dalt, 5. 

Cuidem-nos molt! Cuideu-vos i cuidem a la gent que no té qui ho faci! No tanquem, només ens aturem quinze dies per responsabilitat i solidaritat. I recordeu que si voleu fer de voluntàries o ajudar econòmicament o amb donacions de productes només cal que ens envieu un correu a graciaparticipa@gmail.com

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *