El Vedruna impulsa La Pròrroga, el tercer temps del bàsquet

Esports

Una de les principals característiques del rugbi és la celebració del tercer temps que consisteix a compartir una beguda i alguna cosa de menjar amb els components de l’equip contrari un cop s’acaba el partit. Aquesta tradició té com a objectiu trobar un espai on relacionar-se amb els jugadors/es de l’equip rival, comentar de manera distesa el partit disputat, conèixer i respectar diferents punts de vista, aprendre a viure l’esperit competitiu des d’una mirada positiva i basada en el respecte a l’altre.

Seguint aquest model, el Ve­dru­na Gràcia arrenca La Pròrroga, els nens i nenes de l’equip Verd prepararan i convidaran a esmorzar als jugadors i jugadores de l’equip visitant per compartir experiències i diferents punts de vista d’una forma distesa. La idea és que no tingui un cost econòmic per les famílies sinó que aquest esmorzar format per pa amb xocolata, fruita i suc se’n faci càrrec una empresa patrocinadora. La Pròrroga s’entén com una part més del partit i per anar-la incorporant en les dinàmiques de funcionament dels equips el projecte començarà pels tres equips de categoria premini del club i l’objectiu és anar-la incorporant a la dinàmica de funcionament dels equips. Per fer-ho possible, una setmana abans del partit, un membre de la junta es posarà en contacte amb el club visitant per a informar del nou projecte, convidar-los a participar-hi, i confirmar que no hi ha cap al·lèrgia alimentària.

La junta dels verds s’ha proposat treballar per fomentar els següents objectius: solidaritat, empatia, responsabilitat, inclusió, integració, respecte, autoestima, cohesió d’equip i alimentació saludable.

Pau Domingo s’inventa el Torneig del CoronaMini al Claret. L’entrenador dels llops ha tingut una idea brillant reconeguda pel bàsquet català, ha creat un calendari d’esdeveniments on els jugadors tenen reptes i preguntes diàries relacionades amb el món del bàsquet i cada dia obtenen una puntuació que han d’intentar millorar.