L’Ateneu de Fabricació fa màscares i Gràcia gestiona ja l’hospital del Guinardó

L’administració municipal també ha començat a reaccionar a nivell local després del tancament del Districte la setmana passada i de l’aterrament de les primeres mesures als barris, que a Gràcia ha passat per l’activació a porta tancada de l’Ateneu de Fabricació, l’equipament tantes vegades endarrerit i que s’havia d’inaugurar justament el passat 14 de març. “Estem produint mascaretes a ple rendiment”, han explicat fonts municipals, que també han coordinat cap a la plataforma coronavirusmakers els particulars que s’han ofert a l’Ajuntament en tant que propietaris d’impressores 3D i capaços de contribuir a la xarxa de producció. El Districte, que ha tancat un pla de contingència a nivell local del qual els grups municipals en tindran detall la setmana que ve, també ha assumit la gestió de l’hospital de campanya que de manera imminent s’obrirà al Centre Esportiu Municipal del Guinardó. Aquest dimecres ja s’han resolt els detalls d’infraestructura de l’espai. Més complicada és la situació a l’Hospital de l’Esperança, on aquest divendres ja ha obert la tercera planta per a infectats: els 13 llits de la 6a són plens, hi ha 6 pacients més a la 5a planta i ara s’obre la quarta amb 20 llits més.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *