L’Europa presenta un ERTO que afecta els 41 treballadors del club

La situació d’emergència sanitària per la propagació del Covid-19 ha obligat a suspendre tota l’activitat esportiva i la Junta Directiva de l’Europa s’ha vist obligada a prendre decisions extraordinàries. El conjunt escapulat ha presentat un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació que afecta els 41 treballadors i treballadores del club: el personal d’oficines, de manteniment de camp, els coordinadors esportius, els fisioterapeutes i també la plantilla del primer equip masculí. Una de les altres mesures que s’han pres des del club i ja s’ha informat les famílies és que no s’emetran les quotes del mes d’abril del Futbol Formatiu, el Femení i l’Escola. L’Europa no és l’únic club que s’ha vist obligat a prendre aquest tipus de decisions, i altres com el Prat, L’Hospitalet o el Llagostera també s’han vist obligats a prendre decisions semblants.

El president del club, Víctor Mar­tínez, ha valorat les mesures que s’han pres: “són deci­sions complicades, crec que hem pres les mesures que havíem de prendre i vull aprofitar per agrair a tots els treballadors l’empatia per haver entès la situació d’excepcionalitat que estem vivint”. “Serà una època complicada a nivell econòmic, caldrà seguir pagant impostos, seguretat social o l’IVI, esperem superar aquesta situació i poder posar-nos al dia de tot”, explica el president. La pitjor part se l’han endut dos positius per coronavirus: el delegat del primer equip, Andreu Sánchez, ingressat però en situació estable, i l’ajudant Nacho de Prada, que presenta símptomes i està aïllat a casa.

D’altra banda, el dimecres es van complir cinc anys des que l’Europa va aixecar la tercera Copa Catalunya de la seva història després de derrotar el Girona per 2 a 1. El periodista escapulat, Ignasi Trapero, ha tingut ben contenta a l’afició i va fer una convocatòria per reviure el partit a través de Youtube, en base al DVD que va editar L’Independent, i el van seguir plegats més de 250 espectadors.

Mor l’exjugador Benet Joanet. El que va ser porter del club les temporades 55/56, 56/57 i 64/65 ha mort aquesta setmana a l’edat de 84 anys. Joanet va arribar primer cedit de l’Espanyol, després va jugar al Zaragoza, l’Espanyol, el Terrassa i el Deportivo de la Coruña abans de tornar a defensar la samarreta escapulada.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *