Afinant la punteria i la tècnica individual des del sofà de casa

T

robar una cistella per casa és relativament fàcil, una paperera o un cubell de la roba pot complir perfectament aquesta funció i sinó que els hi preguntin els jugadors de bàsquet. Per això els clubs graciencs no perden el temps, i com que totes les intal·lacions esportives estan tancades aquests dies han buscat noves solucions alternatives i creatives. El Bàsquet Claret ha fet una sessió virtual de tecnificació a càrrec dels jugadors del club, els germans Pere i Pau Carrión, i han proposat un repte com el de cantar l’himne del club amb tota la família. Sota el hashtag #blausacasa, els jugadors i jugadores dels Lluïsos de Gràcia han demostrat que intenten no perdre la forma des de casa, i com els que tenen una petita cistella de joguina a casa practiquen la punteria. El Safa Claror utilitzen el hashtag #safarepte perquè els jugadors i jugadores proposin el repte més original possible, també hi han participat algun dels entrenadors, i han promès un premi per aquell qui ho aconsegueixi.

El CB Coll no es queda enrere, i el Martí, un jugador del club ha proposat diversos exercicis per fer des del menjador de casa. Al Vedruna Gràcia, aquesta setmana alguns entrenadors s’han reunit a través de videotrucades amb els seus jugadors per posar-se al dia, distreure’s, i ja han quedat per la setmana vinent, per fer activitat física junts.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *