Dos milions per tres blocs de pisos al Coll

Són temps de ralentí en les operacions immobiliàries però no d’activitat zero i fins i tot al Coll, lluny de l’epicentre de l’activitat més forta a la Vila, aquests dies transcendeixen operacions de relleu, com la venda per dos milions de tres blocs ubicats als carrers Coll del Portell, Haití i Jaume Cascalls, just per sobre del parc Maria Mullerat (antic solar de la Papallona), a prop del centre cívic El Coll. L’operació, publicitada per Inmogut a les xarxes, anuncia la venda -impulsada des del 2017- amb 21 habitatges totals implicats, alguns dels quals ja han estat reformats. Es dóna la circumstància que la zona va estrenar ara fa dos anys el nou parc, una antiga reivindicació veïnal. Per edificis, el de Jaume Cascalls 10-12 té nou habitatges en tres plantes, el de Coll del Portell 36 en té quatre en tres plantes i el del carrer que els connecta, Haití, en té vuit en sis plantes.•

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *