Els Castellers suspenen els 10 Blaus i el ‘Cata’ la Combo Swimming

La crisi sanitària provocada pel coronavirus ha obligat a suspendre dos esdeveniments esportius que s’havien de celebrar durant el mes de maig. El primer és la cursa dels 10 Blaus, que organitzen els Castellers de la Vila de Gràcia, que enguany arribava a la novena edició, i que s’havia de celebrar el 17 de maig. La cursa, que cada edició que ha anat passant ha sumat nous adeptes, comença i acaba a la plaça Joanic, té tres distàncies, deu quilòmetres, cinc, i la versió infantil d’un quilòmetre. La gran novetat de l’edició d’aquest any és que s’incloïa la possibilitat de fer-la en relleus.

D’altra banda, el CNCatalunya s’ha vist obligat a suspendre la setena edició del Combo Swimming Barcelona que s’havia de celebrar el 30 de maig. Aquesta travessa organitzada per la secció d’aigües obertes del ‘Cata’ surt de la platja davant de l’Hotel Vela i acaba a la seu del club a la platja de la Barceloneta, una total de 1.800 metres de natació pel mar. També hi ha la travessa infantil de 400 metres amb la sortida i l’arribada a la platja de la Barceloneta.

Des del ‘Cata’ esperen poder organitzar-la l’any vinent sempre que es compleixin les garanties de seguretat necessàries i el bon estat de salut dels nedadors, nedadores i tota la resta de persones implicades en l’organització.

Els nedadors que ja han fet la inscripció tindran l’opció de mantenir-la de cara a la pròxima edició, i en cas que no els hi interessés, l’organització retornarà l’import pagat. Els inscrits podran gaudir de l’entrada gratuïta a instal·lacions un cop superada la pandèmia.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *