Un operatiu d’urgència de l’Exèrcit s’endú un avi d’una residència del carrer Gran

All-focus

Sis vehicles militars i dos de Bombers han desplegat aquest divendres a la tarda un operatiu d’urgència a la residència La Vostra Llar, al carrer Gran, entre Fontana i Lesseps, que ha inclòs no només un desplegament de neteja de soldats a l’interior de l’equipament sinó que també s’ha endut en ambulància un dels avis residents. L’operatiu s’ha activat cap a les quatre de la tarda quan l’Ajuntament i les unitats de suport de l’exèrcit espanyol desplegades a Barcelona per la crisi sanitària han posat en marxa la petició d’urgència de la residència. Al marge del probable cas positiu que s’han endut en ambulància, altres inquilins han explicat que des de dimarts els responsables de l’equipament no permeten la sortida lliure de les habitacions i els àpats s’hi serveixen directament. Els soldats, equipats amb granotes d’alta protecció, han estat una hora i mitja llarga a l’interior de l’establiment. Als balcons una munió de veïns han estat atents a la intervenció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *