L’Europa eSports tanca la plantilla amb catorze noves incorporacions

per Albert Balanzà

Per quarta temporada consecutiva, l’Europa tindrà representació en la modalitat d’eSports. Després d’una temporada de patiment per aconseguir la salvació, el mànager de l’equip, Àlex Beltry, ha decidit reestructurar pràcticament tota la plantilla al complet per buscar un salt de qualitat, i per això s’han donat nou baixes i s’han incorporat fins a catorze cares noves. Entre les incorporacions destaca la presència de cinc exjugadors de l’Horta eSports, i l’arribada per primera vegada al club de dos jugadors estrangers, Mune i Tchoupito, que han competit a la màxima categoria del futbol francès digital.

L’Europa eSports competirà aquesta temporada a la Quarta Divisió de la VFO (Virtual Football Organization) que arrenca de forma oficial el dilluns 20 d’abril, i també disputarà la competició que es va estrenar la temporada passada de la CPVL (Clubs Pro Virtual League), que ha estat la primera en arrencar, l’Europa ha quedat enquadrat al grup 7 de la competició i ha debutat amb aquest dimecres amb una derrota contra un dels millors equips de la competició, l’equip del Seven Biwenger per 3 a 4 en un partit molt ajustat. La setmana vinent, l’equip liderat per Beltry s’enfrontarà dilluns al Top Team Pro, dimecres al Lions United i buscaran la primera victòria de la temporada en competició oficial.

Paral·lelament, els escapulats estan disputant el torneig Seguimos Conectados que organitza Movistar eSports i el Diario AS del 13 al 24 d’abril, i els graciencs han aconseguit la classificació per la tercera ronda després de superar la primera per incompareixença del rival, i en la segona superar l’Arenal420 per un global de 6 a 4 (4-2 i 2-2) gràcies als tres gols del mànager, Àlex Beltry, i tres més del davanter Oriolette7. El tancament d’aquesta edició coincideix amb l’enfrontament dels graciencs en el duel de la tercera ronda contra l’X6tence, un rival que només ha encaixat un gol en els quatre partits disputats en les rondes anteriors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *