El grup català de Tercera aposta per no acabar la lliga i jugar un playoff entre els vuit primers

El president federatiu de la FCF, Joan Soteras, el secretari general, Oriol Camacho, i els representants dels clubs catalans de Tercera Divisió es van reunir virtualment per debatre el futur de la lliga i van acordar donar-la per acabada i declarar-la nul·la, sense ascensos ni descensos.

Més debat va haver-hi amb el format del playoff, l’Europa i altres clubs van apostar per jugar un playoff entre els quatre primers classificats, a partit únic, en camp neutral i a porta tancada, però la majoria de clubs van apostar per aquest format però que el disputin els vuit primers classificats.

El president de la FCF, Joan Soteras, va manifestar que la decisió definitiva que adopti la RFEF se sabrà abans de finals d’aquest mes d’abril.

Proposta alternativa de David Prats

El futur candidat a la presidència de l’Europa ha elaborat una proposta pròpia per resoldre el playoff d’ascens que consisteix en fer que el playoff el jugarien els quatre primers classificats, en format semifinals (primer contra quart i segon contra tercer) i final. Els partits serien dissabte i dimecres, i el partit es jugaria al camp del millor classificat, i la final a camp del primer de la lliga regular, encara que quedi eliminat abans. Tots els partits serien a porta tancada.

En total hi participarien 72 equips, es jugarien 54 partits en dos dies i hi hauria 18 ascensos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *