Clínics de luxe durant el confinament

Allunyats de les pistes, els entrenadors de bàsquet fa un mes que estan compartint a través de les xarxes el seu coneixement i les seves experiències, amb l’objectiu de seguir-se formant i treure’s de sobre el ‘mono’ de tornar a entrenar. Amb aquest objectiu, el Safa Claror està plantejant quinze dies de formació d’alt nivell que va començar el dilluns 13 amb una xerrada sobre els entrenaments del bàsquet formatiu per part de Sito Alonso, exentrenador del Baskonia, el Barça i actualment a l’UCAM Murcia, i va seguir el dimecres 15 amb un clínic obert a càrrec de Pedro Martínez, entrenador del Manresa parlant sobre l’atac del bloc directe.

Les formacions segueixen i dilluns, a les sis de la tarda, serà el torn d’Adrián Martínez, Director Tècnic de l’etapa d’iniciació del Femení Sant Adrià que parlarà pels entrenadors del club sobre el treball de planificació i programació en l’etapa de minibàsquet, i seguirà el dimecres 22, també a les sis de la tarda, quan l’exàrbitre ACB i Eurolliga i actualment adjunt al Director d’arbitratge FIBA parlarà sobre l’aplicació de la normativa del pas zero.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *