Investiguen la troballa d’un centenar llarg d’amfibis protegits en un local incendiat

Agents de Mossos d’Esquadra han localitzat aquest dimecres, després de la intervenció dels Bombers en un incendi al nucli històric, una gran quantitat d’amfibis protegits en un local il·legal. La gran majoria dels animals que hi havia a l’interior del local, entre els quals hi ha tritons del Montseny o tritons del Pirineu, es troben aparentment en bon estat.  Els fets van succeir cap a les 6 de la matinada quan els agents es van desplaçar fins al magatzem i van constatar que, efectivament, a l’interior hi havia almenys 170 terraris i neveres amb amfibis, entre els quals hi havia diverses espècies de salamandres i tritons. El local, segons fonts policials, no disposava de cap rètol i, segons alguns testimonis, no estaria obert al públic. El propietari del local ha quedat investigat en relació amb aquests fets per tal d’aclarir la procedència d’aquests animals i quin era l’ús i destinació que en feia. Els amfibis s’han traslladat a diferents centres de recuperació d’animals d’aquestes característiques.

, ,

2 thoughts on “Investiguen la troballa d’un centenar llarg d’amfibis protegits en un local incendiat

  1. Aquest zoo d’amfibis I el seu propietari, ha propiciat diversos articles a revistes científiques alemanyes i de referència internacional, des de ja fa anys… Es mes un científic friki, que un delinqüent traficant…

    Bon Sant Jordi de l’any del covit…

  2. Aquesta peça tenia muntat una industria de compra/venda , expoli i robament d’animals salvatges..Segur que alguns elements (parafuncionaris o funcionaris)……li hauran proporcionat previ pagament de part d’aquest anfibis….els pitjots furtius sempre han siguts els mateixos agents forestal, ara i fa 100 anys…………….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *