Casa Seat s’estrena amb activitats virtuals

La transformació urbanística i social que està experimentant els Jardinets de Gràcia, amb la reconversió de l’antiga Torre Deutsche en els apartaments de luxe gestionats per Mandarin, havia de tenir una gran estrena aquest dijous amb la inauguració de l’edifici bessò a la cantonada del passeig de Gràcia amb l’avinguda Diagonal, on Casa Seat hi ha ubicat la seva flagship. Però el coronavirus ha acabat d’endarrerir i suspendre sine die no només els plans d’estrena previstos (l’Ajuntament va obligar a descartar un macroconcert gratuït de Rosalía i es treballava amb una gran catifa vermella amb presència de jugadors del Barça) i el nou espai s’ha estrenat de moment amb activitats virtuals.

La primera acció és el llançament d’una plataforma virtual des de la qual els usuaris poden personalitzar i enviar gratuïtament una rosa virtual dissenyada per l’il·lustrador Conrad Roset, famós pels escenaris del videojoc GRIS de Nomada Studio. La configuració de la rosa virtual s’ha acompanyat de poemes en català, castellà i anglès a partir de textos seleccionats de Joan Salvat-Papasseit, Federico García Lorca i Emily Dickinson.

L’espai de Passeig de Gràcia 109, quan es pugui obrir, ocuparà 2.600 metres quadrats repartits entre la planta baixa, el soterrani i les dues primeres plantes, i es planteja com un lloc experiencial on s’hi presentaran iniciatives de cultura urbana, sostenibilitat, disseny, tecnologia i empresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *