Una explosió d’un transformador deixa tres blocs a les fosques

Tres edificis de Travessera de Dalt, als números 29, 31 i 33, van quedar a les foques diumenge passat després que esclatés la subestació elèctrica que hi ha al subsol del carrer, just al davant del carrer peatonal de Mossèn Batlle. Els fets es van produir a les 15.30 hores quan els veïns van sentir una explosió continuada. “Es va generar una fumerada tan gran que durant uns segons impedia veure els arbres d’aquest punt”, explica Ramon Palau, un dels veïns que va trucar a Emergències. Tres ambulàncies i dos vehicles de bombers, a més de tres cotxes de Mossos i tres de Guàrdia Urbana, van arribar a desplaçar-se al punt de l’explosió. L’avaria va requerir la instal·lació d’un grup electrogen i el subministrament es va reprendre a mitjanit.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *