Inici irregular de l’Europa en la temporada dels eSports

En època de confinament els eSports han adquirit protagonisme i l’equip de l’Europa liderat per l’Àlex Beltry ha començat la temporada a les lligues de la VFO, de la CPVL, i també a la competició que organitza Footers. A la VFO, la competició on l’Europa porta més temps competint, les sis primeres jornades d’enguany a la Quarta Divisió han acabat amb quatre empats i dues derrotes.

A la segona temporada de la CPVL, els escapulats van començar amb una victòria molt clara, però després han perdut els següents tres partits sense poder marcar un gol i n’han empatat un altre. La nit de dimecres a dijous, els graciencs es van estrenar amb victòria a la primera edició de la lliga organitzada per Footers, en un partit contra l’Hèrcules que va acabar 2 a 0. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *