Sabotatge al bloc de pisos de Repartidor que havia estat denunciat pel veïnat

El bloc de pisos del carrer Repartidor 3-5-7, paral·lel a l’avinguda Vallcarca i a la part alta de Verdi, que s’ha vist immers en una pugna judicial entre veïns i Ajuntament per l’alçada màxima permesa en el Pla General, ha patit en els últims dies diverses accions de sabotatge com llançament de pintura a la façana o obturació amb silicona dels panys d’accés. 

Segons han explicat veïns que justament aquesta setmana han signat la hipoteca i han rebut les claus del seu pis en el nou bloc, els quals s’afegeixen ja a altres inquilins que ja hi vivien des del mes passat, les afectacions s’han solucionat pel que fa als panys de la porta d’entrada i del pàrquing, però encara es pot veure pintura a la façana. Per la seva banda, els veïns que encapçalen la protesta contra el nou bloc s’han desvinculat de l’autoria dels fets.

La polèmica pel nou bloc de Repartidor es remunta al setembre de 2019 quan Ajuntament i veïns es van embrancar en una discussió legal sobre l’alçada permesa del bloc que, de fet, ja estava quasi enllestit i, mentre els veïns argumentaven una medició inferior als 8 metres d’amplada que limitava l’alçada a 12 metres, l’Ajuntament se cenyia al que ordena el Pla General Metropolità més enllà de la realitat i que ha permès aixecar el bloc fins a 15,8 metres.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *