Virra de Gràcia llança la seva IPA en homenatge a la Revolta de les Quintes

La cervesa artesanal Virra de Gràcia, llançada el desembre de 2018 amb finalitats de col·laboració i suport al teixit social local, acaba d’ampliar la seva oferta fins ara limitada al seu producte pilsen amb una IPA que homenatja la Revolta de les Quintes, justament quan fa 150 anys de l’esdeveniment històric que va suposar la reacció popular contra la crida de lleves de l’exèrcit. Batejada com a Quintes 1870, la nova cervesa es caracteritza per un punt més amarg i un grau més forta que la pilsen de Virra de Gràcia. L’etiqueta posterior és un homenatge a les dones que van lluitar en la revolta. Els beneficis obtinguts, segons han explicat fonts de la iniciativa, aniran destinats als conflictes laborals derivats del Covid 19. Totes les cerveses es poden comprar al portal virradegracia.cat.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *