La Torna s’afegeix a la xarxa d’aliments de la Red de Cuidados Antirracistas

L’Ateneu independentista La Torna s’afegeix des d’aquest dimecres a la xarxa de donació d’aliments per a persones migrants sense papers o en situació de precarietat legal que ofereix la Red de Cuidados Antirracistas. La iniciativa, que farà un horari de 11.30 h a 13.30 h tots els dimecres “mentre es necessiti”, tal com han apuntat fonts de l’ateneu, se suma en aquest vessant específic a la xarxa de locals oberts de suport mutu que a Gràcia funciona amb La Barraqueta cada tarda o a Vallcarca amb La Fusteria els dimecres en horari de matí i tarda (i ara també els dimarts al matí per recolllir material informàtic). 

Els aliments principals que recollirà el nou punt de la xarxa d’aliments són oli, arròs, cuscús, llenties, cigrons, mongetes, pasta, llets vegetals, sal, sucre, aliments per a nens i nadons (galetes, llet infantil, farinetes, cereals d’esmorzar, pollastre i ous), llaunes de conserva, productes d’higiene i neteja i fruites i verdures de temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *