La Setmana de l’Arquitectura, sobre el silenci

La Setmana de l’Arquitectura, que cada any organitza el Col·legi Oficial d’Arquitectes i que ha donat peu a projectes locals com la mitgera de la miliciana Marina Ginestà a la plaça de les Dones del 36, ha anunciat aquesta setmana que enguany es farà de manera confinada però igualment amb iniciatives personalitzades per a cada districte i que en el cas de Gràcia el motiu central serà el silenci. 

Segons explica l’anomenat Grup d’Arquitectes de Gràcia, com a responsables del projecte del Col·legi al districte, el repte d’enguany és “fer una festa on el protagonista sigui el silenci”. “L’objectiu és conscienciar i ajudar la ciutadania a reduir el soroll a les places del barri, un tema que preocupa el veïnat, i contribuir així a la millora de la convivència i la vida quotidiana”, apunten.

L’anomenada Festa d’Arquitectura de Gràcia es farà del 7 al 17 de maig i el motiu central serà la construcció de pals de pluja que serviran per fer una cançó col·lectiva durant els dies de la setmana d’actes. També posteriorment els pals seran l’eix d’una convocatòria presencial, encara sense data, per fer una acció conjunta a la plaça de la Virreina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *