El VisualSound llença un nou concurs del ‘2 minuts en un dia’

El VisualSound, el festival audiovisual de creació jove que celebrava dissetena edició del 16 al 27 de març i suspès per la crisi sanitària, proposa ara el nou concurs 2 minuts en 1 dia confinat, categoria que coordina històricament l’Espai Jove la Fontana. La proposta, dirigida a joves d’entre 16 i 35 anys i sense inscripció prèvia, consisteix en realitzar un curtmetratge de màxim dos minuts de durada en un màxim de 24 hores. Les premisses es donaran a conèixer a través de la web i les xarxes del festival aquest divendres 8 de maig a les vuit del vespre. Un cop publicades les directrius, els participants disposaran de 24 hores per elaborar i lliurar la seva obra, que s’haurà d’elaborar sense sortir de casa. Dilluns 11 de maig es penjaran els treballs seleccionats al Twitter del festival.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *