L’Europa disputarà tres anys després el playoff d’ascens a 2a B

Cinquè playoff en els últims vuit anys! La RFEF ha fet pública aquesta setmana la resolució de la Tercera Divisió sempre que la situació sanitària ho permeti i ha determinat que els quatre primers classificats de cada grup disputaran una fase d’ascens ràpida amb format de semifinals i final. En el moment d’aturar-se la competició, l’Europa ocupava la quarta plaça, i per tant el seu rival a les semifinals serà L’Hospitalet que era el líder de la lliga. L’altre semifinal la disputaran el Terrassa i el Sant Andreu. Amb l’objectiu d’evitar desplaçaments llargs i concentracions que no poden garantir les mesures de seguretat necessàries, la RFEF ha decidit que es jugui a partit únic, a porta tancada, i a camp neural.

Els guanyadors de les dues eliminatòries jugaran la final, també en les mateixes condicions, i determinarà l’equip del grup català que aconsegueix l’ascens. Els dos partits es jugaran en dos caps de setmana diferents i amb una setmana de separació. Les dates encara es desconeixen, i dependran de la Federació Catalana de Futbol. Aquest format de playoff coincideix amb la proposta del futur candidat a la presidència de l’Europa, David Prats, i amb la preferència de Vilajoana i Cano.

Els últims precedents entre escapulats i riberencs són optimistes pels graciencs. L’Europa mai havia aconseguit guanyar al camp de l’Hospi des que aquests el van inaugurar l’any 1999, però aquesta ratxa es va acabar la temporada passada, amb una victòria contundent per 0 a 2 en el partit de la segona volta. El partit de la primera volta havia acabat 3 a 0. Aquesta temporada els dos equips s’havien vist les cares el 22 de desembre del 2019, i els graciencs van tornar a aconseguir la victòria a l’Estadi de Futbol de L’Hospitalet, per 1 a 2, gràcies als gols del pitxitxi Jordi Cano, i de Sergi Pastells.

També s’ha acabat la temporada pel Femení A i pel Juvenil A. Les noies que entrena Fran Güells acaben l’any en cinquena posició a la Primera Nacional. Gonzalo Riutort deixa el juvenil escapulat en quarta posició, la millor classifcació de la seva història, només per darrere del Barça, el Saragossa i l’Espanyol. Ignasi Senabre agafa el relleu de Riutort a la banqueta i dirigirà la 12a temporada del juvenil a la màxima categoria estatal.

L’Europa – Osasuna del Centenari, a Twitter. L’Europa estrena el dimarts 12 de maig les emissions en directe a través del seu compte de twitter @CEEuropa i ho farà amb el partit que es va disputar el mes de juny de l’any 2007 entre l’Europa i l’Osasuna per celebrar el centenari del club escapulat. El partit es podrà reviure a partir de dos quarts de deu de la nit, i comptarà amb els records actuals dels protagonistes.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *