El regidor respon, els veïns apreten

La primera sessió del nou organ de participació anomenat El regidor respon es va saldar aquest dijous amb un préssing veïnal a favor de les polítiques de sostenibilitat i de pacificació del districte i amb el regidor, Eloi Badia, traient pit en alguns moments comparant el tall de carrers per al passeig amb els canvis registrats a la ciutat en els anys preolímpics. “L’actuació sobre mobilitat d’aquests dies, sobre 100.000 metres quadrats, és una bestialitat; és una transformació urbana comparable a la dels Jocs Olímpics”, va apuntar.  

Badia, en una sessió que ell mateix va qualificar al final com a “intensa”, va baixar al terreny amb facilitat en 90 minuts farcits de temes molt centrats en l’urbanisme i la mobilitat i va lamentar la reprogramació inevitable d¡algunes actuacions previstes com la reforma de Pi i Margall, apuntant que segur que no es farà en aquest 2020 i que s’haurà de reformular momentàniament; de fet, l’urbanisme tàctic va ser un concepte molt utilitzat en casos com avinguda Vallcarca o Via Augusta.  

El regidor tampoc es va estar de respondre als veïns atacant projectes d’altres mandats com Travessera de Dalt, un projecte “caduc” dissenyat en el mandat Trias, o qualificant com a “molt greu” l’actuació del Govern amb les residències. 2Era una feina que no s’estava fent i s’ha notat en el pitjor moment”, va afegir. En l’àmbit de les respostes concretes va dir no a pacificar més Mare de Déu de la Salut o carrer Gran per ser un eix de connectivitat l’ún i ser bàsic en la xarxa de transport públic l’altre.•

,

1 thought on “El regidor respon, els veïns apreten

  1. Quin paper més trist va fer el regidor. Va demostrar el seu poc interès pel barri, sense concretar, proposar, ni haver tingut el detall de preparar-se les respostes. “Una de les zones més pacificades de Barcelona”!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *