Les entitats obren les inscripcions dels casals esportius

T’Estiu Molt és l’eslògan de la campanya per promocionar els casals esportius pel proper estiu. Els clubs i entitats esportives de Gràcia ofereixen habitualment desenes de campus esportius amb èxit, unes activitats fonamentals per ajudar al finançament de les organitzacions, i s’enfronten a un estiu ple d’incerteses. Les institucions han donat el vist-i-plau perquè els clubs i entitats ofereixin les seves propostes per aquest any, però han demanat que l’oferta d’activitats estigui subjecta a l’evolució de la crisi del Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries.

El CE Europa, el Gràcia GC, el CEM Perill, el CEM Claror, les escoles Mare de Déu del Coll i Josep Maria de Sagarra són algunes de les organitzacions que ja ofereixen les seves activitats d’estiu, mentre que altres centres com el CN Catalunya esperen uns dies per resoldre incerteses i presentar la seva proposta d’estiu.

Davant la situació d’excepcionalitat, les inscripcions a totes les activitats es fan aquest any des de casa, i també la sol·licitud d’ajuts.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *