Les federacions reclamen activar l’esport de muntanya i piscines

Ni la fase zero ni tampoc la fase u del desconfinament contempla per ara que els esportistes puguin fer servir els espais de muntanya o les piscines per entrenar-se i aquest ha estat un motiu de debat entre els professionals. Tant la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya com la Federació Catalana de Natació, on hi han afiliats el CE Gràcia, la UEC Gràcia i el CN Catalunya, reclamen que els esportistes federats haurien de poder realitzar les seves activitats dins d’aquesta regió sanitària en cas d’estar en la fase u del desconfinament o posteriors.

La FEEC demana que es replantegin alguns casos concrets en activitats de muntanya com a pràctica d’esport a l’aire lliure, i la FCN s’agafen als informes que són favorables sobre la seguretat que té l’aigua de les piscines on s’ha considerat que el risc de contagi és pràcticament zero, i des del ‘Cata’ apunten que s’han complert estrictament les directrius establertes pels òrgans competents i que s’han superat tots els controls per garantir un estat idoni de l’aigua.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *