La Plataforma Bàsquet Gràcia estudia retocar el torneig Vila de Gràcia

El passat mes de setembre, la Plataforma Bàsquet Gràcia va recuperar el torneig de bàsquet Vila de Gràcia després d’onze anys i va ser un gran èxit. La idea era celebrar una nova edició aquest any, però la situació actual, i tenint en compte que la Federació no contempla començar les lligues fins a mitjans d’octubre, ha obligat els organitzadors a replantejar-se aquesta edició i tenen al cap canviar una mica el format. El primer que canviaria són les dates, davant de la incertesa de saber si el mes de setembre es podran celebrar activitats esportives amb públic, el primer que es plantegen és endarrerir-ho al mes de desembre. La segona gran novetat, encara per decidir, seria passar de disputar-lo en categoria sènior, a fer-ho pels minis i els més petits, i que el torneig tingués un caire més social.

Aprofitant la bona sintonia entre els clubs, també estan posant en comú les dificultats que s’estan trobant davant la situació actual, i tots posen en valor el grup humà que formen cada club i entitat i que estan permetent tirar endavant malgrat les circumstàncies. Els clubs també són conscients de les dificultats que es trobaran per confeccionar equips de cara la temporada vinent, així que van aparaular donar-se un cop de mà per tal que tots ells puguin tenir equips complets.

Un tema que preocupa i que seguiran treballant els clubs és la gestió de les instal·lacions del pavelló Josep Comellas i de la Creueta del Coll, i treballaran amb les seves concessions per tal que no els perjudiqui.

La Federació Catalana de Bàsquet dóna la temporada per finalitzada. El bàsquet ha seguit el camí del futbol o del waterpolo i els dirigents de la Federació Catalana han decidit donar la temporada per finalitzada en totes les categories. Aquesta setmana hi ha hagut reunions entre directius i responsables dels clubs, i en els propers dies es faran oficial els ascensos de categoria. 

Equips molt ben classificats com el Claret o el Vedruna a Primera Catalana, o el Safa Claror a Segona Catalana es poden veure afectats i aconseguir l’ascens definitiu. 

El Vedruna Gràcia canvia d’entrenador. Pol Esteve no seguirà al capdavant del sènior masculí del Vedruna malgrat acabar la temporada amb un balanç de 16 victòries i quatre derrotes. La junta argumenta la “manca de confiança del grup en la direcció de l’equip” com el factor decisiu, la qual cosa ha estat una sorpresa per l’entrenador que ha mostrat el seu descontentament a les xarxes socials.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *