Juga amb l’Europa sense moure’t de casa

Davant l’absència de futbol al Nou Sardenya, els aficionats escapulats busquen noves opcions per poder gaudir del seu equip abans no es disputi el playoff d’ascens a Segona B, malgrat que si s’arriba a disputar es farà a porta tancada. Una bona alternativa per gaudir de l’equip de David Vilajoana és tenir el joc del Pro Evolution Soccer (PES) ja sigui per a Play Station 4 o per jugar amb l’ordinador, ja que un grup d’amants del futbol català i entesos en l’edició del joc han creat 22 equips catalans de Segona B, Tercera i Primera Catalana, entre ells, l’Europa. L’edició està feta amb tota mena de detalls: primera i segona equipació de cada equip, rostres similars dels jugadors, tàctica habitual, nom de l’estadi, entrenador o escut. L’edició ha tingut una gran acollida entre els amants del futbol català, que han publicat el partit Sant Andreu – Europa que s’havia de jugar el passat diumenge. Totes aquelles persones que disposin del joc en una de les dues plataformes (PS4 o PC) només han de seguir les instruccions que el perfil de twitter @PESCatalunya ha penjat en el seu mur.

Quatre partits sense perdre a la VFO. L’equip de l’Europa eSports encadena quatre partits sense perdre a la VFO i s’ha situat en vuitena posició. A la CPVL les notícies no són tan bones, a l’equador de la lliga els escapulats són el penúltim classificat, i a la lliga de Footers l’Europa és tercer després de tres jornades amb sis punts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *