El Claret i el Vedruna aconsegueixen l’ascens a Copa Catalunya

La temporada vinent la màxima categoria del bàsquet català tindrà tres representants graciencs gràcies als ascensos del Bàsquet Claret i del Vedruna Gràcia que acompanyaran als Lluïsos de Gràcia i garanteixen derbis emocionants al llarg de l’any en una temporada que serà històrica. La Primera Catalana femenina també tindrà tres representats graciencs: el Safa Claror, els Lluïsos de Gràcia, i la novetat serà el Vedruna que ha aconseguit l’ascens de categoria.

L’actual temporada va acabar de forma sobtada a principis de març, la Federació Catalana va esperar unes setmanes per intentar reprendre la competició i finalitzar-la, però davant la impossibilitat de fer-ho ha decidit concloure la temporada sense descensos, però amb ascensos i ampliar el nombre d’equips per categoria. En el moment de l’aturada, el sènior masculí del Claret ocupava la primera posició, i el Vedruna Gràcia la segona, i la FCBQ ha decidit atorgar-los l’ascens. Un altre equip que ha aconseguit pujar de categoria és el Safa Claror, que després d’un bon any a Segona Catalana, la temporada vinent ho farà a Primera Catalana, i dos equips que també tenen motius per la celebració són el sènior masculí del CB Coll i el sènior B del Bàsquet Claret, que després d’una gran temporada a Tercera Catalana, tots dos han aconseguit l’ascens a Segona.

El bàsquet femení també porta bones notícies, ja que el Vedruna Gràcia ha vist premiada la seva temporada i ha aconseguit l’ascens a Primera Catalana i també garanteixen derbis interessant amb els Lluïsos de Gràcia i el Safa Claror. Les taronges encara podrien rebre bones notícies, ja que en funció de com acabin els ascensos de les competicions que depenen de la Federació Espanyola, podrien veure’s beneficiades i aconseguir l’ascens a Copa Catalunya Femenina.

La següent incògnita que caldrà resoldre serà la data d’inici de la temporada 2020/2021. Dirigents de la Federació Catalana han tingut diverses reunions amb els clubs, els han informat que treballen amb diversos escenaris possibles, però que en principi esperen poder començar la temporada amb una certa normalitat cap a mitjans d’octubre.

Del FS Gràcia a la LNFS. L’exporter del conjunt gracienc, Marc Garcia, s’ha convertit en nou jugador del Real Betis de futbol sala que aquest any ha aconseguit l’ascens de categoria i per tant la pròxima temporada disputarà la Liga Nacional, la màxima categoria estatal d’aquest esport. El club taronja ha felicitat el jugador a través de les xarxes, i aquest ha agraït tot el que va aprendre en la seva etapa a Gràcia.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *