L’església de Sant Joan de la Virreina torna a fer misses

L’església de Sant Joan de la plaça de la Virreina ha reprès aquest dimarts amb l’assistència d’una vintena de feligresos les misses diàries que havien quedat aturades a causa de la pandèmia. La litúrgia es va fer amb majoria de mascaretes, i així se seguirà fent de dilluns a dissabte a les 19.15 hores i els diumenges a les 11 i a les 13 hores.

,

1 thought on “L’església de Sant Joan de la Virreina torna a fer misses

  1. Considero que heu de pensar millor els titulars. Algú es pensarà que el nom de la parròquia és Sant Joan de la Virreina.
    N’hi havia prou amb dir Sant Joan, a seques, com es diu popularment. Si ho volíeu allargar, Sant Joan Baptista, o Sant Joan de Gràcia (redundant en aquest cas tractant-se d’una publicació gracienca).
    Si voleu explicar, per si algú no ho sap, que es troba a la plaça de la Virreina, això es posa en el redactat de la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *