L’escola de tango El Desbande es mobilitza per evitar el tancament

L’escola de tango El Desbande, ubicada a Mare de Déu dels Desemparats 5 i en actiu des de fa 21 anys, ha llançat aquesta setmana una crida als amics i dansaires que hi han passat en aquests anys per iniciar mobilitzacions que evitin el risc de tancament. 

Conscienciats per l’empenta de la vaga de lloguers a nivell estatal i organitzats en assemblea setmanal al terrat del seu edifici amb altres veïns, els impulsors de l’escola han argumentat que l’escola obrirà aquest juny amb una oferta limitada i adaptada però que la situació és “delicada” i per això demanen suports per tenir més força a l’hora de negociar el deute que estan acumulant. “No ens neguem a pagar, només volem que sigui una quantitat justa i equilibrada en les pèrdues”, apunta Carlos Baruque.

Baruque, que en el correu electrònic apunta “el risc de desaparèixer després de 21 anys de gran esforç i dedicació”, amplia aquest raonament a preguntes de l’Independent apuntant que les immoboliàries “no cedeixen ni un pam” en aquests moments i que s’han de fer a la idea que es cobrirà com a molt un 20 per cent de la feina que fins ara tenia l’escola. El centre té cinc professors i preveu tornar a arrencar amb dos. La primera acció per recollir suports serà una recollida de signatures en les pròximes setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *