La RFEF proposa el 18 i 25 de juliol com a dates del playoff

La Federació Espanyola de Futbol ha començat a explicar les mesures que hauran de prendre els jugadors i la resta de protagonistes del playoff exprés d’ascens a la Segona Divisió B. La Federació ha acordat amb la mútua dels futbolistes la possibilitat de realitzar en dues ocasions la prova preventiva del coronavirus abans de la disputa del primer partit.

Encara s’està treballant amb l’esborrany que després caldrà que aprovin les autoritats sanitàries, i en aquesta proposta es treballa en el retorn dels entrenaments en tres fases, començant de forma individual i finalitzant amb entrenaments grupals només pocs dies abans de la disputa dels primers partits.

La Federació també ha fet una proposta de calendari per la disputa de la promoció d’ascens, i l’Europa jugaria el partit contra L’Hospitalet el cap de setmana del 18 de juliol i la hipotètica final el següent cap de setmana. Per aconseguir l’ascens, els escapulats hauran de guanyar els dos partits en els noranta minuts, no els valdrà l’empat. El rival i les condicions podrien canviar ja que al Sant Andreu li han donat per perdut per alineació indeguda el partit contra La Pobla i podria ser tercer classificat.

Eybis Medina deixa l’Europa després de 12 temporades

S’acomiada del futbol la jugadora que porta més temporades defensant la samarreta de l’Europa, Eybis Medina. La lateral escapulada s’ha acomiadat a través de les xarxes on ha agraït tot el que ha viscut al club, i ha volgut tenir grans paraules per tots els entrenadors que ha tingut, ha fet una menció especial per l’actual gerent, i anteriorment coordinador del futbol femení, Jordi Vela, i ha agraït a totes les companyes que ha tingut.

L’Europa se suma al Rebost Solidari

El club escapulat s’uneix a la iniciativa del Rebost Solidari. Mentre duri la crisi de la Covid-19, les oficines del club estaran obertes cada dimarts (a partir del 26 de maig) de 17 a 20 hores exclusivament per a aportacions solidàries amb el Rebost. També es pot fer un donatiu col·laboratiu amb el Rebost Solidari al seu compte bancari: ES59 2100 3268 9822 0027 1075.

Triple oferta de campus

L’Europa ha obert les preinscripcions pels campus d’estiu que aquest any tindran tres modalitats diferents. El campus d’estiu dirigit pel Guillem Josa i el Pablo Tramullas; el campus de tecnificació, dirigit a jugadors federats; i el campus femení que dirigeix la jugadora del primer equip, Nany Haces.

El club ha decidit obrir les preinscripcions sense cost i pendent de la confimació per poder realitzar les activitats, cal escriure un mail a campus@ceeuropa.cat. Quan es tingui la certesa de poder celebrar les activitats, el club es posarà en contacte amb els preinscrits per tal que facin el pagament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *