L’Europa jugarà el primer partit del playoff contra el Terrassa

La Federació Espanyola de Futbol ha creat el playoff a quatre per resoldre l’ascens a Segona Divisió B, i l’Europa que va arribar a l’aturada com a quart classificat s’havia d’enfrontar al primer de la lliga que era L’Hospitalet. Aquesta setmana les coses han canviat després que la mateixa federació emetés la resolució administrativa pendent del partit entre el Sant Andreu i La Pobla de Mafumet de la jornada 10 i donés per perdut el partit als andreuencs per alineació indeguda de l’exescapulat Josu. Aquest fet ha provocat un canvi d’ordre a la classificació final de la lliga regular i l’Europa ha pujat de la quarta plaça a la tercera, en detriment del Sant Andreu, gràcies al gol average general.

Aquest canvi d’ordre té com a conseqüència pels escapulats el canvi de rival, que serà el Terrassa enlloc de L’Hospitalet, però també que en cas de passar a la final i que en l’altra eliminatòria el Sant Andreu elimini a L’Hospitalet, en un derbi en la hipotètica final als graciencs els hi serviria acabar el partit en empat per aconseguir l’ascens de categoria.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *