El vidrer solidari de Verdi, ara voluntari a l’Hospital del Mar

Després de l’aventura solidària de les inundacions del passat octubre a les Garrigues, en Sergi Castellà, la Laura Plana i la resta de l’equip de la botiga de vidres i miralls que tenen a Verdi 96 s’han arremangat aquest maig durant 22 dies a l’Hospital del Mar per fer de voluntaris. “Habitualment fem manteniment d’hospitals i vam decidir no tancar, però no hi havia incidències i ens vam decidir”, explica Castellà.

La primera feina dels 22 dies que hi van estar va ser descongestionar el passadís principal de mercaderies, perquè s’estava acumulant maquinaria desmuntada, i després ja van entrar de ple en el muntatge d’habitacions. “Primer un espai de 28 llits i un altre de 80; els dies més durs va ser quan van arribar dos tràilers de Saragossa amb 100 lits!, explica.

També Castellà explica que va haver-hi algun malentès com els matalassos que van acabar per error a Diagonal Mar i que es van haver d’anar a buscar: “portàvem 25 matalassos per les Rondes a cada viatge!”. La feina ha quedat reflectida a les xarxes amb els vídeos davant del mar que feien cada dia o en les imatges d’instagram d’alguns companys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *